Het was dus een logisch gevolg dat hij na zijn opleiding aan de IVA en een flinke dosis aan autopassie zelf ook tot de conclusie kwam om de autowereld in te rollen.

Uiteindelijk is in 2016 Legmeer Automotive het leven in geroepen door een jonge ondernemer met vers bloed die zich  onderscheidt van de concurrent met maximale service en marktconforme prijzen.

De voornaamste prioriteit die door Legmeer Automotive gesteld wordt, is het leveren van maximale service zoals een gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer, hierdoor staan er altijd leenauto’s ter beschikking of wordt uw auto aan huis opgehaald en weer in perfecte frisse staat thuis afgeleverd. Rijden zonder zorgen. Ook dit is één van de prioriteiten van Legmeer Automotive.

Bij Legmeer Automotive is er meer dan alleen APK keuringen, onderhoud, en reparatie’s aan auto’s, Legmeer Automotive heeft ook ervaring in het inkopen of leveren van gebruikte auto’s. Ook zijn wij in staat om voor u op zoek te gaan naar een bepaald model of een specifieke uitvoering die binnen het gewenste profiel past. Ons aanbod bestaat uit tal van verschillende auto’s kom daarom een kijkje nemen bij ons in de showroom.

Tot ziens, bij Legmeer Automotive.