Over ons

Bij Legmeer Automotive ligt de voornaamste prioriteit in het verlenen van maximale service aan onze klanten, het autorijden zonder zorgen. Dit uit zich o.a. in gratis haal- en brengservice, het altijd beschikbaar zijn van een leenauto maar ook hebben wij een eigen app laten ontwikkelen waardoor u als klant altijd uw garage binnen handbereik heeft. U kunt met ons chatten, direct een afspraak inplannen en we houden u op de hoogte als uw auto weer aan de APK toe is of aan een onderhoudsmoment.

Maar er is meer. Bent u op zoek naar een andere (gebruikte) auto en wilt u daar graag bij geholpen worden? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar de voor u meest geschikte auto. En, u kunt bij ons uw auto laten keuren voor de APK zonder dat u daar eerst een afspraak voor hoeft te maken. Uw auto wordt gekeurd terwijl u wacht en u rijdt er direct daarna weer mee naar huis. Dat is autorijden zonder zorgen! 

Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres voor álles wat met verkoop, onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Met een team van 5 gedreven en vakkundige medewerkers staan wij voor u klaar voor deskundig onderhoud, het leveren van betrouwbare occasions en een klantvriendelijke service. 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een kennismaking aan de Bouwerij 2 in Amstelveen. U bent van harte welkom! 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.