Maak kennis:
Wie zijn wij en wat doen wij

Bij Legmeer Automotive ligt de voornaamste prioriteit in het verlenen van maximale service aan onze klanten, het autorijden zonder zorgen. Dit uit zich o.a. in gratis haal- en brengservice, het altijd beschikbaar zijn van een leenauto maar ook hebben wij een eigen app laten ontwikkelen waardoor u als klant altijd uw garage binnen handbereik heeft. U kunt met ons chatten, direct een afspraak inplannen en we houden u op de hoogte als uw auto weer aan de APK toe is of aan een onderhoudsmoment.

Maar er is meer. Bent u op zoek naar een andere (gebruikte) auto en wilt u daar graag bij geholpen worden? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar de voor u meest geschikte auto. En, u kunt bij ons uw auto laten keuren voor de APK zonder dat u daar eerst een afspraak voor hoeft te maken. Uw auto wordt gekeurd terwijl u wacht en u rijdt er direct daarna weer mee naar huis. Dat is autorijden zonder zorgen! 

Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres voor álles wat met verkoop, onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Met een team van 5 gedreven en vakkundige medewerkers staan wij voor u klaar voor deskundig onderhoud, het leveren van betrouwbare occasions en een klantvriendelijke service. 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een kennismaking aan de Bouwerij 2 in Amstelveen. U bent van harte welkom!