Ons motto luidt:
''Sterk'' in auto-service aan alle merken.

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Legmeer Automotive verricht onderhoud aan alle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij Legmeer Automotive terecht.

Hoe vaak is onderhoud aan uw auto nodig?
Over het algemeen gelden de volgende vuistregels: een kleine beurt is na een jaar of na 15.000 kilometer nodig en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer. Bij de auto's van tegenwoording verschijnt meestal een melding op je dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Vaak worden ook het aantal kilometers tot aan de volgende onderhoudsbeurt aangegeven.

Kleine beurt
Je auto wordt tijdens de kleine beurt aan de hand van een inspectielijst op de belangrijkste punten gecontroleerd. Zo verversen we o.a. de motorolie, vervangen we het oliefilter en vullen we allen vloeistoffen bij.

Grote beurt
Tijdens de grote beurt controleren we je auto op een groot aantal belangrijke punten. Naast een uitgebreide inspectie verversen we de motorolie, vervangen we alle filters die van toepassing zijn en vullen alle vloeistoffen bij.

Olie verversen
Een auto die goed functioneert vraagt om verse motorolie, Legmeer Automotive controleert altijd welke olie bij de auto past.

APK met onderhoud
Je kunt ervoor kiezen je APK te combineren met een kleine- of grote beurt. De APK icm grote beurt is gratis.

Airco-onderhoud
Een goedwerkende airco, wel zo fijn in een warme zomer. In de winter werkt airco perfect tegen beslagen ruiten. Het is daarom verstandig je airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen.

Remvloeistof onderhoud
Je remvloeistof regelmatig vervangen is van belang voor het onderhoud van je remsysteem. Om hoge kosten te voorkomen, is het verstandig om elke twee jaar je remvloeistof te vernieuwen om je remweg te behouden.

Wintercheck
Ga veilig de winter in. De monteur controleert je auto op de tien meest voorkomende pechonderdelen in de winter.

Zomercheck
Legmeer Automotive controleert je auto op de meest essentiële punten om veilig je zomertrip te maken.

Plan nu uw afspraak