Werkplaats

U wilt natuurlijk altijd veilig in uw auto kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Bij Legmeer Automotive hebben we een rijk uitgeruste werkplaats waar wij uw auto op een professionele manieren kunnen onderhouden. Met behulp van moderne apparatuur en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen regelmatig cursussen om zo altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent verzekerd van het juiste dat bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK (u kunt bij ons terecht zonder afspraak!), een wissel van de banden, het uitvoeren van aircoservice of iedere voorkomende reparatie die uw auto nodig heeft. We helpen iedereen, ongeacht welk merk u rijdt! 

Transparant en eerlijk

Zien we in de loop van het onderhoud dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. Wij hebben zaken als transparantie, betrouwbaarheid en eerlijk bij Legmeer Automotive hoog in het vaandel staan. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen.

Plan nu uw afspraak