Exclusieve diensten waar je ''u'' tegen zegt

U wilt natuurlijk altijd veilig in uw auto kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Bij Legmeer Automotive hebben we een rijk uitgeruste werkplaats waar wij uw auto op een professionele manieren kunnen onderhouden. Met behulp van moderne apparatuur en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen regelmatig cursussen om zo altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Zien we in de loop van het onderhoud dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. Wij hebben zaken als transparantie, betrouwbaarheid en eerlijk bij Legmeer Automotive hoog in het vaandel staan. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen.

APK zonder afspraak
Al vanaf € 24,95 wordt uw auto gekeurd terwijl u wacht en rijdt u er dus dezelfde dag weer mee naar huis. 

Onderhoud
Legmeer Automotive verricht onderhoud aan alle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij Legmeer Automotive terecht.

Bandenservice
Bij ons vindt u altijd de juiste band die past bij uw budget. Wij leveren topkwaliteit banden tegen de scherpste prijs.

Diagnose
Wij beschikken over de juiste apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Schade- en ruitreparatie
Bij Legmeer Automotive zorgen we voor de complete schadeafwikkeling. We doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden. 

Verkoop
Wij helpen u graag bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto, in onze showroom vindt u  jonge en mooie auto's van diverse merken. Deze worden altijd in showroomstaat en met persoonlijke uitleg afgeleverd. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u overtuigen door onze service en kwaliteit.

Zoekopdracht
Bent u op zoek naar een nieuwe auto? En heeft u tussen ons overzicht van occasions (of op welke andere plek dan ook) nog niet gevonden wat u zoekt? Wij zoeken de voor u geschikte auto!